Autoradio Met Navigatie

Een autoradio met navigatie is altijd handig, en kost tegenwoordig niet veel meer. De radio’s die wij in onze collectie zijn android radio’s, en Apple carplay radio’s. Je kunt op beide apps installeren, en verschillende soorten navigatie gebruiken.

Naast de programma’s die je erop kunt zetten, heb je ook 1 Din, 2 Din, en DaB+ autoradio’s met navigatie. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, je kunt dus zelf naar je eigen wensen, een keus maken. De meeste zijn allemaal inbouw, dus je kunt je huidige vervangen met de nieuwe met Gps.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

Direct jouw nieuwe Autoradio met navigatie kopen

Autoradio met navigatie kopen

Verschillende soorten autoradio met navigatie

De mogelijkheden van een autoradio met navigatie zijn hedendaags, zo uitgebreid, dat je al je wensen kunt vervullen op het gebied van navigeren.

Nauwkeurigheid, snelheid en gebruiksgemak van de autoradio met navigatie

autonavigatie op een android radio

autonavigatie op een android radio

Dit zijn allemaal elementen die niet noodzakelijkerwijs in een specificatiekaart kunnen worden gekwantificeerd, maar die van vitaal belang zijn voor uw algehele plezier en voor het nut van het systeem. Als u beoordelingen van verschillende navigatiesystemen leest, let dan vooral op de mening van de auteur over de nauwkeurigheid van de navigatie, de relatieve snelheid van de routeberekening en herberekening, en het gemak van het werken met de bedieningsinterface van het scherm.

Schermformaat en -resolutie

Misschien wel het meest aantrekkelijke aspect van een navigatiesysteem in het dashboard is de grootte van het scherm dat de kaarten toont die u gebruikt om te komen waar u moet zijn. Hoe groter, hoe beter. Schermen kunnen variëren van iets meer dan 6″ diagonaal gemeten tot maximaal 9″, maar de meeste variëren tussen 6,1″ en 7″.

Welk formaat u ook kiest, u zou een uitstekend zicht in één oogopslag moeten hebben. Vergelijk ook de resolutie van de schermen die u overweegt; hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld en hoe beter de kaartinformatie zichtbaar is. Aangezien de meeste navigatieontvangers in het dashboard ook video’s van dvd’s of compatibele draagbare bronnen zoals smartphones kunnen afspelen wanneer u geparkeerd staat, is de beeldkwaliteit wellicht beter bij schermen met een hogere resolutie.

Meest gestelde vragen over de autoradio met navigatie – FAQ

Wat is de beste navigatie

Je kunt zelf vanuit de appstore jouw voorkeur downloaden. Op dit moment is Google maps, een hele populaire en gratis navigatie app.

Welke radio met navigatie past in mijn auto

De meeste hebben een 1 Din (formaat van 180x50x150mm), en 2 Din (180x100x150mm). Maar bij iedere auto is dit verschillend. Je moet even de juiste afmetingen nemen. En daar kun je dan jouw keus op baseren.