De passende Apple carplay radio kopen

Android Auto en een passende Apple CarPlay radio zijn de nieuwe marktstandaarden geworden voor android autoradio’s. De meeste door het bedrijf gemonteerde infotainmentsystemen hebben beide functies, maar als u een stereo-installatie van derden op uw auto hebt geïnstalleerd die is gebaseerd op Android OS, zult u moeite hebben om deze met Apple CarPlay op uw iPhone aan te sluiten.

Hoewel je ze via Bluetooth kunt verbinden en de basisfuncties kunt gebruiken, zoals muziek afspelen en oproepen aannemen, maar dat biedt niet dezelfde functies als Apple CarPlay. Apple CarPlay geeft je de volledige controle over je iPhone via de autoradio en stuurbedieningsknoppen. Je kunt muziek afspelen, berichten versturen, bellen, Siri vragen om bepaalde taken uit te voeren en meer. Deze dingen zijn erg handig tijdens het autorijden.

Direct jouw apple carplay radio kopen

Tips voor het gebruik van Apple Carplay Radio

Afgezien van hun koppeling met verschillende mobiele apparaten, zijn Android Auto en Apple CarPlay zeer vergelijkbare systemen. Beide bieden handsfree connectiviteit met uw infotainmentsysteem en stellen u in staat navigatie-apps te gebruiken, te bellen en gebeld te worden, te reageren op sms-berichten, muziek af te spelen en nog veel meer. We hebben een aantal tips om op de ultieme manier te profiteren van jou Apple Carplay radio systeem

  • “Spreek voor commando”: de knop “spreek voor commando” waarschuwt uw infotainmentsysteem dat u op het punt staat te spreken en dempt alle andere audio die momenteel op uw apparaat wordt afgespeeld. Met deze knop kunt u uw infotainmentsysteem opdracht geven om muziek af te spelen, naar een specifieke locatie te navigeren, tekstberichten te verzenden, benzinestations te zoeken en handsfree te bellen terwijl u rijdt.
  • Agenda: De Apple carplay radio werkt met uw Agenda-app om u te helpen uw planning te beheren. Het systeem kan uw afspraken voor de dag lezen of u herinneren aan taken die u moet voltooien.
  • Navigatie: wanneer uw telefoon is verbonden met het infotainmentsysteem, worden navigatie-apps weergegeven op het touchscreen. U kunt spraakherkenning of het toetsenblok van uw telefoon gebruiken om locaties in te voeren. Uw infotainmentsysteem kan u ook helpen bij het vinden van voedsel, benzine of andere winkellocaties met behulp van uw navigatie-apps.
  • Audiosysteem: met Android Auto en Apple CarPlay radio kunt u muziek, podcasts en audioboeken streamen via het audiosysteem van uw auto. Om deze functie te gebruiken, hoeft u alleen maar uw favoriete app te openen (Amazon Music, Audible, Spotify, etc.) en uw infotainmentsysteem in te stellen om audio vanaf uw telefoon te streamen.
  • Digital Assistant: Android’s Google Assistant en Apple’s Siri reageren op eenvoudige spraakbedieningen, zodat u het audiosysteem, navigatie, telefoon en sms-berichten kunt bedienen zonder uw ogen van de weg te halen.
  • Apps van derden: zowel Android Auto als Apple CarPlay werken goed met apps van derden, zoals Google Maps, Waze, Pandora, Spotify, Audible en Facebook Messenger.