Buitenlamp met sensor

Eerste indrukken zijn belangrijk, daar komt de buitenlamp met sensor goed van pas. Je wilt natuurlijk dat je huis in het beste licht staat zodra bezoeker aankomen. En nog beter is het als de bewegingsmelder al in de wandlamp is ingebouwd. De voordelen van bewegingsmelders zijn indrukwekkend en veelzijdig.

  • Handiger: je hoeft nooit meer in het donker naar een lichtschakelaar te zoeken.
  • Betere beveiliging door beter zicht op paden, trappen en obstakels rondom het huis.
  • Betere beveiliging als afschrikmiddel – inbrekers houden niet van licht. Helemaal niet.
  • Verlaagt uw elektriciteitsrekening – omdat het licht alleen aangaat als u het nodig heeft.
  • Beschermt het milieu – want onnodig licht laten branden is niet vanzelfsprekend.

Direct jouw buitenlamp met sensor kopen

Bekijk de hele collectie buitenlampen met sensor en bestel direct jouw nieuwe lamp.

Hoe word een buitenlamp met sensor geïnstalleerd?

Buitenlampen met bewegingssensor zijn erg praktisch. Omdat de bewegingsmelder al in de lamp is geïntegreerd, hoef je geen extra installatie te doen. Zodra de lamp aan de muur van het huis is bevestigd, rest je nog maar één ding: stel de gewenste detectiezone van de bewegingsmelder en de duur van de lamp in en je bent klaar om te gaan. Dankzij de handige instructies is de installatie geen enkel probleem. En mocht je toch nog vragen hebben, dan helpen onze specialisten je graag verder. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

Wat zijn de voordelen van een schemerschakelaar?

buitenlamp met bewegingssensor

buitenlamp met bewegingssensor

Je licht hoeft niet te concurreren met de zon. De schemersensor zorgt ervoor dat de bewegingsmelder het licht alleen activeert als er niet genoeg daglicht is. Het detecteert hoe donker het is en laat het licht alleen aan als dat nodig is. Simpel gezegd: het licht gaat pas aan als er in het donker iemand langskomt. Als de zon schijnt, gebeurt er niets. Maar let op: als je lamp bijvoorbeeld in de buurt van een straatlantaarn staat, kan dit de schemersensor voor de gek houden.

Kun je het licht zo programmeren dat het permanent ingeschakeld is?

Natuurlijk zijn er altijd momenten waarop je meer licht in huis nodig hebt of wilt. In deze situaties kan het vervelend zijn als je lamp vanzelf uitgaat. En dus is het handig om een ​​buitenwandlamp te hebben die kan schakelen tussen bewegingsdetectiemodus en continue verlichtingsmodus. Let bij het kopen van je wandlamp goed op of dit mogelijk is. Deze functie wordt vermeld in de productbeschrijving in onze online shop.

Is het een goed idee om een ​​camera als extra optie aan te schaffen?

Het is heel logisch om een ​​buitenlamp te hebben die zowel als camera als bewegingsdetector fungeert, vooral bij de ingang van je huis. Met de smartphone-app ziet u in realtime wie er voor de deur staat, ook als u niet thuis bent. Een ingebouwde ruis onderdrukkende microfoon en intercomsysteem voegen de finishing touch toe aan dit perfecte kleine technische wonder. Zo kunt u met uw gasten praten terwijl u op vakantie bent, misschien om een ​​afspraak te maken wanneer u terugkomt. Bekijk de hele collectie deurbel camera’s

Wat is de detectiezone van een buitenlamp met sensor?

Bij deze vraag is het belangrijk om vooraf precies te weten waar je je buitenlamp en bewegingssensor wilt bevestigen. Voor een entree is een hoek van 90° voldoende. Maar u kunt ook twee muren van uw huis beveiligen met één enkele lamp door simpelweg een detectiehoek van 240° te selecteren en deze aan de hoek van het huis te bevestigen. Voor een enkele huismuur is 180° optimaal.

Tip: Als je nog steeds niet zeker weet waar je je licht wilt plaatsen, kies dan gewoon een grote detectiehoek en pas de hoek vervolgens eenvoudig handmatig aan met behulp van de rolluiken.

Tip: Als je van plan bent inbrekers af te schrikken door ze te verrassen met het licht van je bewegingsmelder, zorg er dan voor dat het gebied er direct onder ook door de sensor wordt afgedekt. Dit kan met behulp van zogenaamde kruipzonebeveiliging. Dit voorkomt dat indringers het detectiebereik omzeilen. Een speciale lens of een tweede sensor maakt dit mogelijk.

Welke type lampen zijn het best?

Voor buitenlampen met bewegingssensor is er maar één antwoord: LED’s. Dit komt doordat leds direct oplichten met 100 procent helderheid als er iemand langskomt. Spaarlampen die enige tijd nodig hebben om op te warmen zijn gewoon niet de juiste keuze voor dit soort apparaten. En nogmaals, energieverbruik en omgevingsfactoren spelen hier een rol: als u al geld bespaart en het milieu beschermt met een bewegingsmelder, draagt ​​de geavanceerde LED-technologie alleen maar bij aan de positieve impact die u heeft.

buitenlamp met sensor op zonne energie

buitenlamp met sensor op zonne energie

Buitenlampen met bewegingssensor op Zonne energie

Niet tevreden met alleen maar helpen om elektriciteit te besparen? Wil je het liever helemaal vermijden? Dan zijn lampen op zonne-energie echt iets voor jou. En wandlampen met bewegingsmelder kunnen zeker ook op zonne-energie werken. Tip: Voor volledige functionaliteit plaatst u de lamp op een zonnige plek. Als veiligheid voor u van belang is, is het vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat de lamp ’s nachts niet aan functionaliteit verliest door gebrek aan zonlicht gedurende de dag. Als je op veilig wilt spelen, kies dan een model met een hybride systeem zoals Sun’Connec. Deze lampen maken gebruik van zowel een stroomaansluiting als zonne-energie.

Welke voordelen biedt RVS?

Wilt u dat uw lamp robuust is en er ook nog eens goed uitziet? Dan is het materiaal dat u zoekt RVS. De voordelen van dit materiaal zijn eindeloos:

Roestvrij staal is visueel aantrekkelijk.

  • Roestvrij staal is gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen corrosie.
  • Roestvrij staal is extreem slijtvast en bestand tegen alle temperaturen.