Elektrische step 40 km per uur

Een elektrische step van 40 km per uur is zoals de naam al aangeeft, een step met een snelheid van 40 km per uur. En de afstand dat het kan afleggen verschilt. Bekijk de beste aanbiedingen. De afstanden die afgelegd kunnen worden variëren per step, iedere step heeft een ander formaat accu, en trek vermogen.

Elektrische step 40 km per uur kopen

De elektrische step 40 km per uur is best een snel ding, we hebben voor jou de hele collectie samen gesteld! Je kunt het natuurlijk nog sneller laten lopen als je dat wil. Maar dit zal je zeker niet nodig hebben met deze snelheid. Naast deze snelle step zijn er ook ander soort steppen zoals een elektrische step voor volwassenen, of een elektrische step met zadel.

Deze zijn in de meeste gevallen niet zo heel snel en halen gemiddeld rond de 25 tot 30 km per uur. Deze zijn meer voor oudere mensen om van a naar b te komen op een rustige manier. Veelal zijn het jongeren die gek zijn op een snelle step.

elektrische step kopen

Onze collectie elektrische steps met een snelheid van 40 km per uur

Wij hebben een uitgebreide collectie step. En natuurlijk van de hoogste kwaliteit! Bekijk hieronder de collectie en bestel direct jouw gewenste elektrische step!

Wat is een elektrische step 40 km per uur?

een “elektrische step 40 km per uur” is een step dat gebruikt wordt als vervoersmiddel, zoals een elektrische fiets, deze zijn er in verschillende soorten zoals met zadel, en in verschillende landen legaal, en sommige is het illegaal. Maar in veel landen is de elektrische step met een maximum snelheid van 25 km per uur, of 30 km per uur vaak wel toegestaan.

Je hebt ook simpelere speelgoed esteps, deze zijn vaak alleen voor kinderen en halen de snelheid nooit. Deze gaan dan maximaal 5 tot 10 km per uur, of zijn helemaal niet elektrisch.

Wat is een elektrische step?

Zoals de naam al zegt, elektrisch en het is een step. We kennen allemaal wel de oude speeltjes van vroeger. En hadden nooit verwacht dat deze zo populair zouden worden, en gebruikt konden worden als vervoersmiddel om snel en simpel door de binnenstad te komen!

Waarom 40 km per uur?

Het hoeft niet perse, ze zijn verkrijgbaar in verschillende snelheden zoals 20, 25, 30 tot zelfs 80 km per uur! En je hebt zelf je snelheid in de hand, dus het is niet zo dat je gas geeft en gelijk richting de 40 gaat. Je kunt met de estep ook gewoon 20 rijden, of minder. Je hebt zelf de macht over de gas hendel.

Een elektrische step van 40 km per uur niet snel genoeg?

Is een estep met 40 km per uur niet snel genoeg voor jou? Dan kun je gaan voor een nog snellere elektrische step van maar liefst 65 kilometer per uur! Let wel op je eigen veiligheid want dit is op een step heel erg snel, en in sommige landen ook illegaal op de openbare weg. Werk je bijvoorbeeld in een grote loods? Dan is het natuurlijk altijd toegestaan op eigen terrein.

In bepaalde grote loodsen, duurt het lopen van de ene naar de andere kant soms 15 minuten. Daar komt een estep mooi van pas! Wil je het helemaal makkelijk maken? Dan kun je gaan voor een elektrische step met zadel.

Meest gestelde vragen over de elektrische step 40 km per uur

Op dit moment is de snelste step 120 km/h. Dit is de ER-11 Pro (FLJ SK3 Pro), dit is een snelheid dat is gehaald om records te verbreken. Maar niet om te gebruiken in het dagelijkse verkeer. En daarnaast is het niet toegestaan, om überhaupt met zo een e step te rijden.

De elektrische step van 40 km per uur is boven gemiddeld snel. Gemiddeld ligt de snelheid rond de 25 km per uur.