Ereader Android

Met de nieuwste ereader android kun jij vanaf nu genieten van jouw ebook, en ernaast ook nog browsen, films bekijken en muziek luisteren! Deze ereader beschik over 16Gb ingebouwd geheugen, en heeft een scherm van 7inch.

Met de 4000Mah sterke batterij gaat deze lang mee, en kun je jouw favoriete boek zonder problemen lezen. Bij normaal gebruik, en alleen het lezen van een ebook, gaat de accu maar liefst 2 tot 4 weken mee.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

De ereader Android kopen

Wat is de Ereader Android met 7 Inch scherm

Ereader android

ereader android

Deze “Ereader Android” beschikt ondersteund het browsen via het internet, en verbinding te maken met WiFi. Met de ingebouwde luidsprekers, en ondersteuning om gebruik te maken van een koptelefoon.

De opslag is in totaal 16Gb, en is voldoende om muziek, en video’s af te spelen. En jouw favoriete ebooks te lezen. En ondersteund de volgende type bestanden die je kunt lezen: PDF, EPUB, XPS, DJVU, FB2,CBZ,CBR,RTF,HTTP formaat.

Naast de te lezen bestand formaten, worden MP3, MP4, WAV, 3GP afgespeeld worden.

Taal menu:
Engels, Russisch, Spaans, Nederlands, Deutch, Italiaans, Turks, Portugees, Hebreeuws, Roemeens,
Lets, Slovenië, Slowaaks, Magyar. Global multilingualism
Multi-taal, moet je opmerking dat sommige directories zijn bewaard in Engels, maar het zal invloed op uw gebruik.

Wat is een Ereader

Een ereader is een apparaat dat digitale boeken kan lezen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, en hebben allemaal maar één doel. Om te kunnen lezen, bijvoorbeeld als je op reis bent. Door de meestal in het zwart – wit scherm, en weinig toevoegingen kun je weken boeken lezen op een enkele oplaadbeurt.

Wat is Android dat draait op de Ereader

Android is een besturingssysteem, Samsung telefoons draaien op het Android besturingssysteem bijvoorbeeld, je hebt autoradios met Android. Door dit systeem op jouw ereader krijg je meer mogelijkheden, je kunt apps erop zetten, je kunt browsen, films en muziek bekijken en beluisteren.

Dus de mogelijkheden worden uitgebreider, dan bij enkel een simpele ereader.

Meest gestelde vragen over de Android ereader