Refurbished Iphone

Een refurbished iphone kopen is een hele slimme keus! Je bespaard flink op je iphone, maar krijgt een telefoon van top kwaliteit, die zo goed is als nieuw. Een refurbished iphone is simpelweg een tweedehands iphone, maar dan zijn er bepaalde onderdelen vervangen, om de telefoon weer in kwalitatief gebruiksklare staat te brengen.

Onze voorraad wisselt dagelijks, we hebben de iphone 14 pro max refurbishediphone 14 pro refurbishediphone 14 refurbished, iphone 13 refurbishediphone 13 pro max refurbishediphone 12 pro refurbishediphone 12 refurbished 128gb,

Veel gestelde vragen over een refurbished iphone

Wat is de batterij percentage van een refurbished iphone?

Wij controleren altijd de batterij van een refurbished iPhone. Indien nodig wordt de batterij vervangen. Dit betekent dat de batterij gezondheid van een refurbished iPhone altijd ergens tussen de 85 en 100% is. Dit is vergelijkbaar met de batterij gezondheid van een nieuwe iPhone. Als de batterijgezondheid hoger is dan 80%, werkt je toestel zoals je gewend bent. De batterij van een refurbished iPhone gaat ongeveer even lang mee als een nieuw model.