Stofzuiger kopen

Stofzuigers variëren van kleine een draagbare stofzuiger tot reusachtige centrale stofzuigsystemen. Stofzuigers worden gebruikt om nat/droog materiaal op te ruimen, verschillende soorten vuil te verzamelen en lucht te filteren. De vacuümapparatuur die in industriële omgevingen wordt gebruikt, functioneert meestal op een hoger niveau dan commercieel gebruikte stofzuigers. Bij vacuümmachines wordt een ventilator of een systeem van ventilatoren gebruikt om de luchtdruk in de vacuümkamer of het vacuümreservoir kunstmatig te verlagen. Wanneer de luchtdruk in het vacuüm de lagere luchtdruk heeft bereikt in vergelijking met de luchtdruk buiten, kan het vacuüm het stof, vuil, vloeistof of wat voor vuil dan ook dat zich in de buurt bevindt, naar binnen laten stromen.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

Direct jouw nieuwe Stofzuiger aanbieding kopen

Wat is een stofzuiger, en hoe werkt deze

handstofzuiger kopenWanneer u de stekker van de stofzuiger in het stopcontact steekt en hem aanzet, gebeurt het volgende:

  1. De elektrische stroom bedient de motor. De motor is verbonden met de ventilator, die schuine bladen heeft (zoals een vliegtuigpropeller).
  2. Als de bladen van de ventilator draaien, duwen ze de lucht naar voren, in de richting van de uitlaatpoort (kijk in Hoe vliegtuigen werken om te zien wat de oorzaak hiervan is).
  3. Wanneer luchtdeeltjes naar voren worden gedreven, neemt de dichtheid van de deeltjes (en dus de luchtdruk) toe vóór de ventilator en af achter de ventilator.

Deze drukval achter de ventilator is net als de drukval in het rietje wanneer je een slok neemt van je drankje. Het drukniveau in het gebied achter de ventilator daalt tot onder het drukniveau buiten de stofzuiger (de omgevingsluchtdruk). Hierdoor ontstaat zuigkracht, een gedeeltelijk vacuüm, in de stofzuiger. De omgevingslucht duwt zichzelf in de stofzuiger via de inlaatpoort omdat de luchtdruk in de stofzuiger lager is dan de druk buiten.

Zolang de ventilator draait en de doorgang door de stofzuiger open blijft, is er een constante luchtstroom die door de inlaatpoort en uit de uitlaatpoort stroomt. Maar hoe verzamelt een stromende luchtstroom het vuil van uw tapijt? Het sleutelprincipe is wrijving.

Wat is Stofzuiger en waar kan ik het voor gebruiken

We zullen niet te diep gaan in wat : Stofzuiger precies is. Want je zult vast zelf al precies weten waar je het voor wilt gebruiken of wat je ermee wil doen!

Wat kan ik verwachten van : Stofzuiger

De Stofzuiger is altijd met de hoogste precisie opgesteld. Daarnaast werken we ook iedere dag om de beste Stofzuiger aanbieding te kunnen leveren.