Een nieuwe stoep, oprit, tuin of straat aanleggen? Bel dan de beste stratenmaker in Arnhem

stratenmaker Arnhem

Wij hebben de geschikte stratenmaker in Arnhem beschikbaar die jouw wenst vervult! Voor iedere vorm bestrating, heb je een andere specialist nodig, van stenen leggen, tot aan betonnen vloeren.

Waar beginnen we voor onze stratenmaker in Arnhem Langs komt?

We beginnen altijd met jouw uitleg, eventueel met foto’s. Zo kunnen we inschatten wat er moet gebeuren, hoe het moet gebeuren, bijvoorbeeld voor de aanleg van een voetpad, oprit of terras. En of er een combinatie nodig is van machines, zoals een graafmachine bijvoorbeeld voor de aanleg van een bedrijventerrein.

Daarnaast adviseren wij ook het soort materialen dat je het best kunt gebruiken voor aanleg als je dat wenst. Onze stratenmaker in Arnhem kan alvorens een offerte langskomen of een offerte op locatie maken.

Voor de afvoer van overbodig grond, bomen, en rest tuinafval kunnen wij ook zorg dragen. Deze kunnen wij na aanleg allemaal zelf weggooien.

Waar kan onze stratenmaker in Arnhem allemaal mee helpen?

  • Afwatering van drassige water plassen in de tuin
  • Je oprit bestraten Arnhem, zowel renoveren/repareren als compleet nieuw aanleggen
  • Tuin bestrating in Arnhem zowel aan de voorkant als de achterkant
  • Een Terras bestraten.

Wat kan de stratenmaker in Arnhem allemaal voor je doen

Een stratenmaker is er in principe voor ieder type tuin, of terrein. Je krijgt persoonlijk advies over de manier waarop het gelegd kan worden, de beste type stenen die passen bij jouw tuin, de manier waarop het gelegd kan worden. Een straat leggen is een klus die je in principe niet alleen kunt doen.

Hier heb je in 99% van de gevallen een professionele stratenmaker in Arnhem voor nodig. Hieronder sommen we een aantal dingen voor je op.

  • Persoonlijk advies op locatie – Een tuin, of voetpad aanleggen word altijd gedaan naar wens. Je wilt een voetpad hebben dat past bij de rest van de tuin. Hiervoor is natuurlijk altijd de juiste advies belangrijk.
  • Oprit bestrating – Een nieuwe oprit kan een flinke verandering maken aan je woning, en de uitstraling ervan. Bij het aanleggen van een nieuwe oprit, krijg je ook te maken met het gewicht dat gedragen word, als je bijvoorbeeld je auto erop laat staan. Hier heeft de stratenmaker altijd de goede oplossing voor. Hij begint altijd eerst met het versterken van het ondergrond alvorens de stenen worden gelegd.
  • Materialen – De materialen kun je zelf bestellen of in veel gevallen ook direct door de stratenmaker laten leveren. In veel gevallen is het aan te raden om dit eerst met de vakman te bespreken, omdat die dan exact weet wat er nodig is, en in sommige gevallen ook kortingen kan regelen.
  • Terras bestraten – Het bestraten van een terras kan op verschillende manieren met verschillende soorten stenen. Maak daarom eerst een ontwerp, dat past bij de tuin. Zo weet je precies wat je moet hebben.

Wat kost het om de bestrating te laten doen door een Stratenmaker in Arnhem

stratenmaker tuin straat aanleg in Arnhem

De kosten variëren per type materiaal dat je wil hebben. De kosten voor de stratenmaker die de stenen gaat leggen ligt ongeveer op een gemiddeld tarief van €25 – €30 per uur. Het ophoogzand kost ongeveer tussen de €30 – €50 per 1000 kilo zak, en de opsluitbanden rond de €3 per meter.

De kosten variëren ook met de type klussen die gedaan worden. In sommige complexe werken, bij bijvoorbeeld de aanleg van een speciaal type terras. Ook de voorrijkosten zijn natuurlijk veel lager als je de stratenmaker in Arnhem laat langskomen. In plaats van één die verder moet rijden.

We gaan een gemiddelde prijs indicatie opsommen zodat jij ongeveer weet waar je aan toe bent.

Kostenplaatje Gemiddelde prijs
Gemiddeld uurloon van stratenmaker Arnhem € 30 – € 45
Straatwerk per m² € 13
Tegels per m² € 10 – € 50
Afscheidingsbanden € 10 – € 30 per m²
Opsluitbanden € 5 m²

Besparen op de kosten

Er zijn een aantal manieren om te besparen! Je kunt vooraf bijvoorbeeld vragen of je zelf iets kunt doen, zoals schoonmaakwerk of voorbereidend werk. Daarnaast kun je ook kiezen voor goedkopere materialen of een variatie van materialen.

  • Gerecycled materiaal Je kunt kiezen voor gerecycled materiaal, bijvoorbeeld tweedehands tegels aanschaffen, en die dan gewoon schoon spuiten met een hoge druk spuit.
  • Varieer materialen Is het te duur om alleen voor dure stenen te gaan? Varieer deze dan met kleinere goedkopere stenen! Je kunt prachtige ontwerpen creëren door de verschillende soorten stenen te combineren.

Hoe is de prijs opgebouwd

De kosten zijn opgebouwd aan de hand van het aantal vierkante meters. En natuurlijk de materialen, je kunt hiervoor het best even een bericht sturen, dan word er samen met jou kosteloos besproken wat het gaat kosten, en wat er moet gebeuren. bij oudere soorten straten.