eufy deurbel aanbieding

De Eufy deurbel aanbieding is de moeite waard als je cloud abonnementen wilt vermijden en absoluut zeker wilt weten wanneer dozen arriveren.

Voor de alledaagse smart home-liefhebber is de Dual echter moeilijk te verkopen als je voor veel minder andere videodeurbellen kunt krijgen met voldoende verticale cameradekking.

Een van de belangrijkste redenen om een ​​videodeurbel te kopen, is om verandapiraten op afstand te houden. Dit heeft geleid tot een toename van het aantal modellen met vierkante of verticale kijkvlakken, maar de Eufy Video deurbel gaat nog een stap verder en voegt een tweede camera toe die op je voordeur is gericht.

Beeld kwaliteit en specificaties van de eufy deurbel aanbieding

Eufy heeft ervoor gekozen om voor elke camera high-end specificaties te gebruiken. De primaire – gericht op bezoekers – heeft een landschapsweergave van 160 graden.

HDR en een resolutie van 2.560 x 1.920 5 megapixels. Ter vergelijking: de Google Nest Doorbell heeft een 1280 x 960 HDR-camera met een beeld van 145 graden, maar biedt meer verticale dekking met een beeldverhouding van 3:4.

Beeldkwaliteit van eufy deurbel in de aanbieding is 2K HDS 2.560x1920px

De primaire camera heeft natuurlijk niet veel verticale dekking nodig, omdat hij een tweede camera heeft om er een back-up van te maken. De laatste heeft een smal gezichtsveld van 97 graden, maar schiet nog steeds in een scherpe 1.600 x 1.200, en is gehoekt om vrijwel elke drempel te dekken.

Alleen als je een bijzonder brede veranda hebt of de deurbel op een vreemde plek zet, loop je het risico dat pakketten uit het zicht verdwijnen. Hoe dichter bij je deur, hoe beter, hoewel je behoorlijk wat ruimte nodig hebt om het te installeren – het is vrij groot.

deurbel van de eufy aanbieding zonder abonnement

Eufy biedt een abonnement aan als je dat wilt, dat € 2,99 per maand of € 29,99 per jaar kost voor een enkele camera. Als alternatief, als u € 9,99 per maand / € 99,99 per jaar betaalt voor maximaal 10 camera’s. Het enige dat dit doet, is 30 dagen cloudopname toevoegen, omdat elke andere functie lokaal wordt afgehandeld.

Hoewel je de Dual technisch gezien alleen rechtstreeks bij Eufy kunt kopen, werkt het niet zonder de Homebase 2 Wi-Fi-module van het bedrijf, die 16 GB aan rollende opslag biedt voor het opnemen van gebeurtenissen (tot 180 dagen voordat het begint te herschrijven , uitgaande van 30 clips van 20 seconden per dag).

Eufy deurbel aanbieding makro

De “eufy deurbel aanbieding van de makro”, is ook verschillend verkrijgbaar. Wij hebben dagelijks alle aanbiedingen beschikbaar staan, met natuurlijk de beste prijs garanties!

De makro eufy deurbel aanbieding varieert, zo is deze te krijgen in enkel camera. En volledig pakket met alle extra’s zoals opslag en dergelijke.

De eufy deurbel met homebase kopen

eufy deurbel met homebase

bestel direct de eufy deurbel met homebase

De homebase is een aansluiting en aanwinst op je veiligheid als je alles wenst te bewaren. Het eufy deurbel met homebase systeem, slaat de video op de externe homebase, zodat je beelden veilig opgeslagen zijn en niet kwijtraken als iemand de camera bijvoorbeeld van je deur af rukt.

de camera’s werken niet alleen op het standaard Wifi-spectrum. Ze gebruiken specifiek een zeer lage vermogensfractie van de frequentie die stroom nipt om de batterij te verlengen.

De thuisbasissen communiceren daardoor rechtstreeks met de camera’s en geven DAARNA uw signaal door aan de algemene wifi. Daarom kunnen de homebases ook niet als bijvoorbeeld wifi-extender fungeren. Het is vergelijkbaar met hoe Bluetooth verschilt van de huidige Bluetooth LE, of hoe de Philips-bridge met hun Hue-lampen praat.

Wat zijn de voordelen van de eufy videodeurbel

De beeldkwaliteit van de Eufy Video Video deurbel is over het algemeen uitstekend. Overdag opnemen is duidelijk en dankzij HDR is het mogelijk om gezichten te onderscheiden met alles behalve de sterkste achtergrondverlichting.

Terwijl de Dual ’s nachts overschakelt naar zwart-witopnamen, is er nog steeds voldoende detail en een vloeiende framesnelheid, wat hem onderscheidt van budgetalternatieven zoals de Blink Videobel.

Het is moeilijk te overschatten hoe geweldig het is om objectherkenning zonder wolken te hebben. Ik heb nooit een enkele valse waarschuwing ontvangen, zelfs zonder gedefinieerde activiteits zones, omdat het product alleen meldingen zou sturen over het indrukken van knoppen.

Pakketten of mensen binnen een korte afstand van de deur. Dat ondanks dat het niet alleen uitkijkt op een straat en een trottoir, maar op een open park waar mensen regelmatig spelen met kinderen en honden.

Het installatieproces van de eufy deurbel aanbieding

Nadat je de eufy deurbel met camera hebt aangeschaft. Hen je de mobiele app van Eufy deze leidt gebruikers goed door het installatieproces en geeft gedetailleerde instructies over het instellen van de Homebase, het koppelen van de deurbel en het fysiek monteren ervan.

De app is inderdaad goed ontworpen voor de belangrijkste functies, waardoor het gemakkelijk is om livebeelden en recente evenementen te bekijken, waarvan de laatste per dag zijn geordend met labels en miniaturen, zodat je snel kunt zien waarom een ​​opname is geactiveerd – je zult zie ‘Mens, Bezorgd’ als iemand bijvoorbeeld een doos afgeeft. Pushmeldingen missen miniaturen, maar het is geen deal-killer.

De intercom van de Dual werkt ook goed, met enkele kanttekeningen. De luidspreker is redelijk luid, dus bezoekers zouden geen probleem moeten hebben om je te horen. Het zou luider kunnen zijn en onze testunit kraakte af en toe.

Wat betreft de geroemde tweede camera van de Dual, merkte ik dat deze een aanzienlijk deel van mijn deur bedekte. Het sneed een bank af waar bezorgers soms kleinere pakketten neerzetten, maar dat was ook een probleem met andere deurbellen, dus Eufy is nog steeds op de goede weg.

Ik waardeerde verder de mogelijkheid om te schakelen tussen gesplitste en beeld-in-beeld (PIP) -weergaven. De eerste is de standaard, en zeker de beste manier om pakketten in de gaten te houden, maar PIP kan handig zijn voor diegenen die meer om bezoekers geven.

Direct de eufy deurbel aanbieding kopen

Bestel direct jouw deurbel van eufy in de aanbieding, of bekijk de rest van de collectie deurbellen om jouw beste keus te maken!

Eufy deurbel met homebase aanbieding

We beantwoorden de meest gestelde vragen over de eufy deurbel aanbiedingen

Ja. Het heeft een IP65-classificatie tegen water en stof, dus het zou zware regen en sneeuw moeten overleven.

De Eufy Video Deurbel Dual ondersteunt Amazon Alexa en Google Assistant. Het is niet compatibel met Apple HomeKit, ook al kun je de Homebase 2 technisch aan dat platform toevoegen.

Officieel kan de Eufy Video Deurbel Dual overal tussen -20C (-4F) en 50C (122F) aan. Dus in Nederland kan het ieder moment van het jaar aan.