krabpaal katten kopen

Een krabpaal voor de kat lijkt misschien een onschuldig meubelstuk. Het is tenslotte gewoon een paal of plank bedekt met tapijt of touw. Toch kan deze eenvoudige kattenkrabpaal veel van de hoofdpijnen van kattenbezit helpen verminderen door u te helpen de natuurlijke neigingen van uw kat om te buigen en zo de gezondheid van jouw kat te verbeteren.

Enkele voorbeelden waarom een krabpaal aangeraden is

Voor kittens

Krabpalen zijn zeer nuttig voor jonge kittens met veel opgebouwde energie. Krabpalen zijn een krachtige activiteit voor hen en geven hen iets om zich in huis aan vast te klampen. Dit maakt hun aanpassing gemakkelijker en vermindert eventuele gedragsproblemen met katten in een nieuwe omgeving. Voor deze energieke snuiters zijn er krabpalen met hangende voorwerpen waarmee ze kunnen spelen, om ze te verleiden er gebruik van te maken.

Voor uw meubilair

Zoals veel katteneigenaren ongetwijfeld weten, krabben katten graag, zelfs als ze geen paal hebben om het op te doen. Dit betekent dat ze iets anders vinden om aan te krabben, vaak uw kostbare meubels. Een paal kan dit krabben afleiden. Ga er echter niet van uit dat het plaatsen van een krabpaal uw kat ervan zal weerhouden aan uw meubels te krabben. U moet hem lokken om aan de paal te krabben. Catnip erop leggen, of een traktatie aan de bovenkant kan helpen dit kattengedragsprobleem te corrigeren.

Voor de gezondheid van jouw kat

Hoewel het misschien een vervelende gewoonte lijkt, is krabben juist goed voor de gezondheid van uw kat. Niet alleen houdt het hun klauwen in goede conditie, maar het is ook een goede oefening en een goede manier om stress te verminderen. Een gezonde kat is een kat die zonder zorgen kan krabben, en daarom is het belangrijk om een “krabpaal” te hebben.

Voor gemeenschappelijke grond

Als u meerdere katten heeft, zullen zij uit wederzijds belang bij de krabpaal samenkomen. Dit kan ertoe leiden dat de krabpaal een ontmoetingsplaats wordt, of een plek waar uw katten samenkomen om te spelen en met elkaar te spelen. Een krabpaal is een geweldige manier om uw katten samen te brengen, want alle katten houden van krabben!

Grote krabpaal xxl 176cm

Deze grote krabpaal xxl formaat is maar liefst bijna 180cm. Perfect voor een kat om aan te krabben, in te klimmen. Heb je meerdere katten dan is er ook genoeg ruimte voor ze om samen erin te klimmen en klauteren

Kleine krabpaal