Lichtslang 20 Meter

De hele collectie lichtslang 20 meter. Je kunt deze overal voor gebruiken, om sferen in je slaapkamer, of woonkamer te creëren. Of met kerst als mooie kerstverlichting. door de Wifi verbinding, kun je het vanaf je mobiel aanpassen naar jou gewenste kleuren.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

Wat is een lichtslang 20 meter

LED-lichtstrips zijn lange printplaten met lichtgevende diodes in opbouw (SMD-LED’s) die elke ruimte een gloed geven. De strips zijn ook bekend als LED tape of lintverlichting en hebben meestal een zelfklevende achterkant voor eenvoudige installatie.

Enkele van de beste LED-strip verlichting opties kunnen worden gebruikt voor veel verschillende interieur projecten, met inbegrip van inbouwverlichting, televisie achtergrondverlichting, of keuken aanrecht verlichting met undercabinet verlichting.

LED-stripverlichting “lichtslang 20 meter” is een nieuwe en veelzijdige vorm van verlichting. Er zijn vele varianten en uitzonderingen, maar voor het grootste deel hebben ze de volgende kenmerken:

  • Bestaan uit vele individuele LED-stralers gemonteerd op een smalle, flexibele printplaat
  • Werken op laagspanningsgelijkstroom
  • zijn verkrijgbaar in een breed scala van vaste en variabele kleuren en helderheid
  • Komt in een lange rol, wat kan zijn van 1 meter tot 50 meter of misschien zelfs meer. En je kunt het zelf snijden op jouw eigen formaat, en bevat in veel gevallen dubbelzijdig lijm, zodat je het kunt plakken op jouw gewenste plek

Kleuren van de Led lichtslang van 20 meter

Onze LED strip verlichting is er in een breed scala van zowel enkele kleuren als meerkleurige strips (RGB of RGBW). De meest eenvoudige LED strip lights zijn onze single colors die slechts één vaste lichtkleur uitstralen. We bieden ze aan in: Warm wit, neutraal wit, koel wit, rood, groen, blauw, geel, roze en ultraviolet (UV).

De van kleur veranderende strips worden RGB-strips genoemd. Deze LED lampen kunnen elk Rood-Groen-Blauw weergeven De kleur veranderende strips gebruiken multi-gekleurde LED’s zodat ze naar wens van kleur kunnen veranderen. De RGB-strooklichten zijn de gemeenschappelijkste kleur veranderende verlichting die wij dragen. Deze LED-lampen kunnen elke rood-groen-blauwe combinatiekleur weergeven.