Lichtsnoeren Buiten

Lichtsnoeren buiten, in verschillende stijlen. De meest populaire is de licht snoer met afstandsbediening, je kunt deze bedienen vanuit binnen, en vanuit je woonkamer genieten van het prachtige uitzicht buiten in je tuin. De collectie bestaat uit lange, korte en verschillende soorten warmtes, in dimbaar, en niet dimbare varianten.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

De beste manieren om je achtertuin lichtsnoeren buiten te hangen voor de mooiste sfeer

lichtsnoer voor boven de eettafel in de tuin

lichtsnoer voor boven de eettafel in de tuin

Het is zomer en dat betekent één ding: veel tijd doorbrengen op het terras. Van barbecues in de achtertuin tot koffie ’s ochtends, de achtertuin is de plek waar we het grootste deel van onze zomerdagen doorbrengen, en er is geen betere manier om de veranda een beetje sfeer te geven dan met wat lichtjes.

Het is winter! Dat betekent één ding: we zitten in de kerstsferen. We willen de mooiste tuin hebben en het meest opvallen van iedereen! De ‘lichtsnoeren’ zijn er voor ieder moment van het jaar.

Je vraagt je misschien af: hoe hang je tuinverlichting op? Er zijn heel veel manieren! We hebben er hier maar een paar behandeld, maar je mag gerust creatief zijn. We raden u aan om relatief hoog te gaan met uw verlichting – denk aan meer dan een meter. Je wilt immers niet dat de warmte van de lampen op jou of je gasten neerkomt.