Plafondlamp keuken

Plafondlampen voor de keuken – taarten en stoofschotels in het beste licht zetten Ben je gepassioneerd door koken? Houd je ervan om uren in de keuken te staan ​​en nieuwe recepten uit te proberen? Of is de keuken een plek waar je snel iets opwarmt voordat je het in boter smeert? Misschien ligt de waarheid ergens tussenin! Het maakt niet uit welke van deze ringen het meest op jou van toepassing is: je hebt gewoon licht nodig in de keuken of, om specifieker te zijn, algemene verlichting in de keuken. Zonder dat zie je noch je heerlijke vijfgangenmenu, noch je beboterde brood, laat staan ​​de ingrediënten voor je creaties.

plafondlamp keuken

plafondlamp voor in de keuken

Plafondlampen geven het beste licht in keukens voor voldoende algemene verlichting en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties.
Het hangt echt af van je smaak en een beetje van hoe je keuken eruit ziet. Je hebt echt keuze te over. Er is een grote verscheidenheid aan stijlen en variaties van keukenverlichting, evenals veel gemengde ontwerpen.

Onze collectie plafondlampen voor de keuken

De meest populaire lampen voor keukens zijn:

Een plafondlamp met een ronde lampenkap

De klassieker onder de keukenplafondlampen. Tijdloos modern of in een specifieke stijl, het zal het beste licht bieden voor gelijkmatig verdeelde, algemene verlichting.

Plafondspots
Ze worden meestal geleverd met meer dan één lamp. Als zodanig zijn ze uiterst praktisch voor ruimtes met veel hoeken. De afzonderlijke koppen kunnen in de exacte positie worden gedraaid die nodig is om het licht te richten. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, van tijdloos modern tot industrieel tot Scandi.

Platte plafondlampen of panelen
LED-panelen zijn enorm populair, omdat ze tal van voordelen en een reeks praktische functies bieden. Deze omvatten dimmen, kleurverandering en instelbare lichtkleuren.

Kun je LED-plafondlampen voor de keuken krijgen?
LED’s zijn natuurlijk niet langer de toekomst van verlichting. Ze zijn het heden. En dat geldt ook voor plafondlampen voor de keuken. Dit zijn de belangrijkste voordelen van LED’s:

90% energiebesparing in vergelijking met traditionele gloeilampen en 60% in vergelijking met halogeenlampen
Direct 100% licht, zodra ze aan staan
Geen giftige stoffen zoals kwik
Levensduur tot 50.000 uur – onderhoudsvrij!
Compacte lichttechniek – voor een grote verscheidenheid aan lichtdesigns
En het mooiste is: u kunt kiezen tussen plafondlampen met ingebouwde LED-verlichtingstechniek en lampen met een standaard fitting en dus uitneembare en vervangende gloeilampen. U kunt de LED-lampen eenvoudig indraaien en genieten van alle voordelen.

Zijn er moderne plafondlampen voor de keuken?

Ja, je hebt keuze te over! Bovendien maakt de moderne LED-technologie het supereenvoudig om geld te besparen en te profiteren van coole functies zoals EasyDim of kleurverandering en maakt het het mogelijk om moderne, opvallend stijlvolle ontwerpen te creëren zonder franje en opsmuk, evenals enorm extravagante modellen. Zo kunt u voor uw keuken een plafondlamp kiezen die het perfecte moderne design heeft dat bij u en uw keuken past.

Kun je keukenplafond lampen dimmen?

Ja, maar niet allemaal. Voordat u van deze praktische functie kunt genieten, moet u eerst een paar dingen verduidelijken over uw nieuwe lampen. Bedenk eerst welk type plafondlamp je wilt.

Controleer eenvoudig de productdetails. Staat er “Ja” naast “Dimbaar”, dan heb je alleen een geschikte externe dimmer nodig.

Op zoek naar nog meer praktisch? Controleer naast “Dimbaar – Ja” de productdetails voor “Inbegrepen” in de regel “Dimmer”. Daarna hoef je alleen nog maar de lamp te installeren en kun je naar hartelust dimmen.

Onze tip: Wil je niet nadenken over het kiezen van de juiste dimmer? Kies gewoon voor LED-plafondlampen met EasyDim-functie, met afstandsbediening of – nog handiger – die je met je smartphone kunt bedienen.

Alles geregeld? Of heb je een vraag over dimmen? Misschien hoe je de juiste externe dimmer vindt? Geen probleem! Onze deskundige collega’s horen graag van u. Of je ze nu belt of een berichtje stuurt. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Kun je platte plafondlampen voor de keuken krijgen?

Keuken plafondverlichting led-paneel Natuurlijk! En ze zijn momenteel ook enorm populair. Maar wat heeft dit type licht in de eerste plaats mogelijk gemaakt? Je hebt drie keer raden. Moderne LED-verlichtingstechniek natuurlijk!

Maar waarom zou ik zo’n platte lamp aan mijn keukenplafond willen, hoor ik je denken. Legitieme vraag. Zogenaamde LED-panelen besparen veel ruimte, ook als ze aan het keukenplafond zitten. Ze kunnen kleine kamers met lage plafonds een stuk groter laten lijken.

De vormgeving van de lampen is over het algemeen zeer modern en ziet er daardoor netjes en verzorgd uit. Ze voegen structuur toe aan de ruimte en zien er geweldig uit als onderdeel van een minimalistisch interieur. Nog andere voordelen? Ja absoluut! De ingebouwde LED’s verlichten het gehele oppervlak van de lampenkap gelijkmatig. Dit betekent geen zichtbare lichte vlekken en geen “donkere gebieden”.