Plafondlamp slaapkamer – direct kopen

Plafondlampen slaapkamer – Creëer de perfecte plek om tot rust te komen en te ontspannen Een slaapkamer zonder fatsoenlijke plafondverlichting is niet compleet. Van het opmaken van het bed en het aankleden tot het ontspannen en relaxen na een lange werkdag, uw slaapkamer heeft altijd goede verlichting nodig.

plafondlamp slaapkamer

plafondlamp kopen voor in de slaapkamer

De slaapkamer is een oase van rust in een verder drukke wereld, het is een plek waar we ons terugtrekken als we moeten rusten – en verlichting speelt hier een belangrijke rol om de gezelligheid van de kamer te benadrukken. Naast plafondlampen zijn ook nachtkastlampen en meubellampen voor kledingkasten het overwegen waard.

Wat voor soort plafondverlichting hoort thuis in de slaapkamer?

Slaapkamers hebben doorgaans slechts één plafondaansluiting. Om in grotere kamers voor voldoende licht te zorgen, worden vaak plafondlampen met meerdere lampen gebruikt, die onder één of meerdere lampenkappen licht uitstralen.

Om erachter te komen hoeveel licht u nodig hebt om uw slaapkamer helder te maken, berekent u hoeveel lumen (lm) – de eenheid voor helderheid – u in totaal nodig hebt. Wij geven de lumen aan voor alle lampen in onze winkel.

Voorbeeld: Een kamer van 10m² heeft ongeveer 1.000 tot 1.500 lumen nodig.

Welke materialen worden aanbevolen voor plafondlampen voor slaapkamers?
Plafondlampen voor slaapkamers moeten niet alleen helder zijn – ze moeten ook de gezellige esthetiek van de kamer accentueren. Daarom worden vaak stoffen lampenkappen en houten frames gebruikt, omdat beide materialen een warme en gezellige sfeer creëren. Plafondlampen voor slaapkamers met stoffen lampenkappen geven een nog zachter licht en zijn verkrijgbaar in eenvoudige en moderne ontwerpen.

Stoffen plafondlampen slaapkamer.

Welke ontwerpen van plafondlampen voor de slaapkamer zijn momenteel erg in trek?
De Bauhaus-stijl – met zijn tijdloze ontwerp van basisvormen die maximale praktische voordelen bieden – is een eeuw nadat hij in de mode kwam nog steeds in trek. Het is precies deze eenvoud die we willen wanneer we op zoek zijn naar moderne meubels. Zijn we tenslotte niet allemaal op zoek naar een stijl die nog generaties lang een trend zal zijn?

Veel bekende ontwerpers hebben er werk van gemaakt om de perfecte plafondlamp te ontwerpen. Het Duitse Bopp is daar een goed voorbeeld van. CEO Leonhard Bopp omschrijft de perfecte lamp als volgt: “Het moet een onberispelijk oppervlak hebben en de consument moet de lichtkleur kunnen regelen en de helderheid kunnen aanpassen. Dat zijn de dingen die een lamp voor mij perfect maken.”

Wij geloven dat als praktisch nut en tijdloosheid hand in hand gaan, je de perfecte plafondlamp voor je slaapkamer hebt gevonden!

Welke lampen kunnen worden gebruikt in een plafondlamp voor de slaapkamer?

Wij raden LED’s aan. Voor een aangename verlichting van uw slaapkamer plafondlampen, controleert u de volgende eigenschappen van de gloeilamp in de productspecificaties in onze winkel:

Lichtkleur: Warm wit (minder dan 3.300 Kelvin) wordt aanbevolen.
Kleurweergave: Een minimum van 80 Ra is vereist om de kleur van kledingstukken nauwkeurig na te bootsen.
Lumen: Volg de bovenstaande berekening om de perfecte lichtsterkte voor uw slaapkamer te bepalen.
Stopcontact: LED’s worden tegenwoordig vervaardigd als retrofits als ze nog niet permanent zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat ze fittingen hebben die in een normaal stopcontact kunnen worden geschroefd. Geschikte LED lampen vindt u via de betreffende slaapkamer plafondlamp link. Als u al een plafondlamp hebt die u achteraf wilt installeren, controleer dan welke fitting deze heeft en welke fitting u nodig hebt voor uw nieuwe LED-lamp.
Dimfunctie: Als u uw licht wilt dimmen wanneer u een LED-lamp gebruikt, moet uit de artikelgegevens blijken dat de lamp dimbaar is. Om erachter te komen welke dimmer u nodig heeft, kunt u met een van onze deskundige adviseurs spreken. U vindt onze contactgegevens hieronder.

plafondlampen slaapkamer
Wat zijn de voordelen van slimme LED’s in uw slaapkamer plafondlampen?
Slimme verlichting is handig in elke kamer van het huis, vooral als het gaat om plafondlampen. U kunt profiteren van:

Geprogrammeerde verlichting: Een fel licht in de ochtend kan een nogal onbeleefd ontwaken zijn, daarom kunnen slimme lampen worden geprogrammeerd om aan te gaan op een lage helderheid en geleidelijk te verhogen als je begint op te staan. Het licht aan het begin van de dag is ook meer blauwachtig om je ’s ochtends op gang te helpen, maar verandert in een warm roodachtig licht om ’s avonds tot rust te komen.

App-gecontroleerd dimmen en aanpassen: Omarm slimme technologie en gebruik je smartphone om lampen aan en uit te zetten, van kleur te veranderen of te dimmen.

Geniet van alle voordelen van LED-technologie plafondlamp voor jouw slaapkamer:

Lange levensduur van 30+ jaar bij gebruik van ca. 4 uur per dag
Hoge schakelbestendigheid, zodat u naar hartenlust met het licht kunt spelen
Direct 100% helderheid
Bespaart u geld en is goed voor het milieu, want minder watt produceert een grotere helderheid