Regendouche

Een regendouche kan waterbesparend zijn, en een veel lekkerdere douche ervaring geven! Deze komt vaak in combinatie met een kleinere douche of een hand douche. Een regendouche wordt vaak geassocieerd met rijke mensen, en duur. Maar dit is niet zo, het is toegankelijk voor iedereen.

Je hebt heel misschien een loodgieter nodig om gaten te boren op de juiste plek, maar dit hoeft niet altijd als je een beetje handig bent. Omdat simpelweg, je huidige aansluiting gewoon aangesloten kan worden op de combinatie. Je hoeft misschien alleen kleinere gaatjes te boren om de bovenkant vast te maken.

Een regendouchekop geeft zowat elke badkamer een luxueus gevoel. Stel je het gevoel voor van douchen met zachte regen boven je hoofd in je eigen spa-achtige badkamer. Maar als je denkt aan de waterstraal en de moeilijke installatie, is het misschien niet voor iedereen een geweldige optie. Ontdek wat een regendouchekop is, hoe hij zich verhoudt tot gewone douchekoppen, en de voor- en nadelen van de installatie ervan in uw badkamer.

Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

Direct jouw nieuwe Regendouche kopen

De beste regendouche aanbieding

Wat is een regendouche

Een regendouchekop, ook bekend als regenval- of watervaldouchekop, is een aan het plafond gemonteerde douchekop die water verticaal naar beneden spuit. Hij heeft een lichte waterdruk om het gevoel van spoelen in de regen na te bootsen, zodat u zelfs op uw meest hectische ochtenden kunt genieten van een ontspannende, serene douche voordat u aan uw dag begint.

Regendouchekop vs. gewone douchekop

Verschillende soorten douchekoppen hebben verschillende functies en installatiemethoden, maar uiteindelijk houden ze je allebei brandschoon. Welk type u ook kiest, u zult merken dat een nieuwe douchekop een geweldige aanwinst is voor uw badkamer.

ronde regendouche“Een van de meest impactvolle maar eenvoudige upgrades die iemand in de badkamer kan doen, is het vervangen/upgraden van de douchekop”, zegt Chris Alexakis, gecertificeerd aannemer, ontwerpexpert en medeoprichter van Cabinet Select. “Verrassend genoeg beschouwen veel mensen een goede douche als vanzelfsprekend, maar het kan absoluut je stemming dicteren door een uitstekende manier te zijn om de dag te beginnen of een stressvolle dag te beëindigen.”

Hier is een blik op de belangrijkste verschillen tussen regendouchekoppen en gewone douchekoppen.

Manier om de regendouche te monteren

Regendouchekoppen worden meestal aan het plafond gemonteerd, terwijl gewone douchekoppen aan de muur worden gemonteerd. Sommige regendouchekoppen kunnen hoog aan de muur worden gemonteerd, maar de arm van de douchekop steekt naar buiten, zodat het water als regen naar beneden komt. Regendouchekoppen spuiten het water recht naar beneden, terwijl het water van een gewone douchekop onder een hoek stroomt.

Diameter van de regendouche kop

Regendouchekoppen zijn veel groter dan gewone douchekoppen. Een regenval douchekop heeft meestal een diameter van 8, 10, 12 of 14 inch, terwijl gewone douchekoppen een diameter van 2 tot 3 inch hebben. Deze grotere diameter betekent dat het water uw lichaam beter omhult tijdens het schrobben.

Waterdruk

Om dat luxe gevoel van het wassen van jezelf in de regen te geven, een regenval douchekop de brede diameter helpt verlichten de hoeveelheid druk van het water. Gewone douchekoppen kunnen verschillende waterdrukken hebben, maar over het algemeen hebben ze een hogere waterdruk dan regendouchekoppen.

Voor en Nadelen van een regendouche kopen

Regendouche koppen lijken misschien ontspannend, maar er zijn een paar nadelen waarmee u rekening moet houden voordat u er een in uw badkamer installeert.

Er zijn veel voordelen verbonden aan de installatie van een regendouchekop.

  • Schoonmaken: Dit type douchekop is heel gemakkelijk schoon te maken omdat ze anti-verstoppingssproeiers hebben. U kunt de douchekop gewoon schoonvegen met een doek. Het moeilijkste is misschien om een krukje te pakken om bij de douchekop aan het plafond te komen.
  • Technologie: Er zijn veel high-tech opties voor regenval douchekoppen, zoals LED-verlichting en luchtinductie, die de waterdruk versterkt.
  • Uiterlijk: Of het nu een roestvrij stalen regendouchekop is of een douchekop met een matzwarte afwerking, regenval douchekoppen kunnen een strakke, chique esthetiek in uw badkamer creëren.
  • Dekking: Met de bredere diameter van de douchekop bedekt het water meer oppervlakte, zodat u volledig in warm douchewater kunt worden gehuld.
  • Waterbesparende douchekop: Regenval douchekoppen gebruiken ongeveer dezelfde hoeveelheid water als een gewone douchekop, maar veel regen douchekop modellen hebben nu waterbesparende en low-flow functies.

Meest gestelde vragen over de regendouche

Wat is Regendouche en waar kan ik het voor gebruiken

We zullen niet te diep gaan in wat : Regendouche precies is. Want je zult vast zelf al precies weten waar je het voor wilt gebruiken of wat je ermee wil doen!

Wat kan ik verwachten van : Regendouche

De Regendouche is altijd met de hoogste precisie opgesteld. Daarnaast werken we ook iedere dag om de beste Regendouche aanbieding te kunnen leveren.