Waterbesparende Douchekop

Een waterbesparende douchekop, kan je heel veel water en geld besparen! De gemiddelde douchebeurt duurt 8 minuten en in die tijd wordt naar schatting 60 liter water gebruikt. Zelfs als je niet betaalt voor de specifieke hoeveelheid water die u gebruikt (d.w.z. als u geen watermeter hebt), moet je het water voor het douchen nog steeds verwarmen, dus als je minder warm water gebruikt, hoeft je minder te verwarmen, zodat je bespaart op uw verwarmingskosten.

Dus je bespaard op het water, en je bespaard tegelijk ook gas. Er veranderd helemaal niks aan je normale douche, je hoeft dus je gewoontes niet aan te passen. Naast het feit dat we een goede service leveren, vinden we het ook belangrijk dat jouw bestelling gratis verstuurd word. Je ontvangt je bestelling via Postnl, of DHL.

Wat is een waterbesparende Douchekop

Deze “waterbesparende douchekoppen” werken door de hoeveelheid water die ze doorlaten te beperken. Nieuwere modellen kunnen het watervolume met de helft verminderen, maar zorgen toch voor een aangename douche-ervaring!

Het is belangrijk erop te wijzen dat als u een elektrische douche hebt of een douche met zeer lage druk, een waterbesparende douchekop waarschijnlijk niet geschikt is voor uw huis.

Er zijn twee hoofdtypen ‘low flow’ waterbesparende douchekoppen.

Niet doorstroomde douchekoppen

Deze werken door de waterstroom te beperken en door zeer kleine gaatjes te persen. Dit betekent dat het water onder meer druk naar buiten komt, zodat het een hardere, meer masserende douche-ervaring geeft.

Besparende douchekop met beluchting

Deze zijn iets complexer en werken door de beperkte waterstroom te mengen met lucht, waardoor het water in een groter volume uit de douchekop lijkt te komen, wat een normale douche nabootst.

Houd de douchekop schoon

Vooral als u in een gebied met hard water woont, kan uw douchekop na verloop van tijd verstopt raken met minerale aanslag. Dit kan ervoor zorgen dat de sproeiers het water in alle richtingen schieten of dat ze helemaal verstopt raken.

Dit vermindert de prestaties van uw douchekop, wat betekent dat u het vermogen van uw douche moet opvoeren om dezelfde prestaties te krijgen, waardoor water wordt verspild. Door uw douchekop schoon te houden, krijgt u de best mogelijke stroom, waardoor u minder water verspilt – bekijk onze gids voor het schoonmaken van een douchekop.

Wat is Waterbesparende Douchekop en waar kan ik het voor gebruiken

We zullen niet te diep gaan in wat : Waterbesparende Douchekop precies is. Want je zult vast zelf al precies weten waar je het voor wilt gebruiken of wat je ermee wil doen!

Wat kan ik verwachten van : Waterbesparende Douchekop

De Waterbesparende Douchekop is altijd met de hoogste precisie opgesteld. Daarnaast werken we ook iedere dag om de beste Waterbesparende Douchekop aanbieding te kunnen leveren.