Zonnepanelen Scheerwolde

Bespaar op de hoge energie kosten van zonnepanelen Scheerwolde, en haal jouw investering binnen 5 tot 7 jaar terug. Subsidie voor Zonnepanelen is hoog op het moment, en de opbrengst van zonnepanelen is erg hoog. Het gebruik van een warmtepomp, wordt steeds groter. Omdat woningen steeds zuiniger moeten, en een label moeten hebben voor de verkoop. Een zuinigere label levert een hogere prijs op. Dus in principe een win-win situatie in alle gevallen.

Duurzaam en kostenbesparend met zonnepanelen

Alles word duurzamer, en moet groener. Door de plannen van het overheid om iedere woning van het gas af te krijgen binnen een aantal jaar. Groeit de vraag, en dit creëert schaarste in de markt. Hierdoor zullen de prijzen voor zonnepanelen in Scheerwolde binnen enkele jaren verdubbelen. Daarom is het slim om nu al in te zetten, en gebruik te maken met de subsidie potjes die nog beschikbaar zijn!

zonnepanelen Scheerwolde

zonnepanelen Scheerwolde

BTW vrij zonnepanelen in Scheerwolde

Je kunt nu nog voor de aanschaf van zonnepanelen Scheerwolde de BTW Terugvragen! Dit bespaard jou al 21% van het aankoop bedrag. De belastingdienst heeft op het moment een subsidiepotje open staan, waardoor iedereen die nu nog overgaat naar het nieuwe systeem kan profiteren van de korting.

btw-teruggave zonnepanelen stopt

De BTW-teruggave op zonnepanelen stopt? Nee dit is niet zo, het word voor een korte periode makkelijker gemaakt. Het systeem is alleen aangepast. Sinds 1 januari 2023 is het systeem tijdelijk helemaal op 0% gezet. En er word verwacht dat de overheid dit in de loop van het jaar dit zal stoppen. Normaal gesproken wordt er bovenop het aankoop bedrag bet BTW van 21% gedaan. In dit geval komt er niks bovenop, en bespaard u minimaal 1000€ bij de aanschaf.

Korting bij energiemaatschappij met zonnepanelen

Door de terug leververgoeding, zijn energiemaatschappijen bereid je maand bedrag te verlagen! Omdat het energie dat jij hebt opgewekt naar hun terug gaat, zo verdienen zij er geld op en krijg jij korting. Dit komt nog bovenop het feit dat jij minder energie hoeft in te kopen, omdat je al gebruik maakt van eigen opgewekte stroom.

Lage energierekening in de zomer met zonnepanelen Scheerwolde

In de zomer hebben we hele lange dagen, en dus heel veel zon. Je merkt zeker dat je flink bespaard vooral op de flinke zonnige dagen!

Zonnepanelen kopen Scheerwolde

Zonnepanelen kopen in Scheerwolde is een hele slimme keus! Wij hebben verschillende modellen, met verschillende Watt aan vermogen dat opgeleverd kan worden. Je kunt kiezen tussen een zonnepanelen set kopen, of losse zonnepanelen.

Welke zonnepanelen aanschaffen Scheerwolde

Je kunt verschillende zonnepanelen aanschaffen in Scheerwolde. Van 300 Watt, tot 550 Watt tegen de meest concurrerende prijs.

Zonnepanelen installateur Scheerwolde

De zonnepanelen installateur Scheerwolde komt de hele installatie opzetten. Wij kunnen het volledige pakket inclusief de monteur leveren. Of wij leveren alleen de zonnepanelen, en je kiest voor een andere installateur.

Voordelen zonnepanelen Scheerwolde

Je hebt meerdere voordelen, in principe zijn er geen nadelen. Je hebt je investering in 4 tot 7 jaar helemaal terug, en daarna is alles winst. met de huidige kortingen die je vanuit de overheid krijgt het laatste moment met de kans! De regelingen worden de komende jaren ook flink afgebouwd.

√ Met zonnepanelen ben je veel minder afhankelijk van energieleveranciers. √ Omdat je zelf energie opwekt, betaal je geen energiebelasting. √ Zonnepanelen zorgen voor lagere maandlasten. √ Je bespaart jaarlijks rond de 60 kilo c02 uitstoot. √ Ook als het bewolkt is, maken ze nog energie. √ De waarde van een koopwoning gaat flink omhoog en het energielabel van je huis zal ook stijgen. √ Er is een mogelijkheid om een subsidie te krijgen. √ Zonnepanelen maken geen geluid of herrie en ze zijn volkomen veilig of ongevaarlijk. √ Zonnepanelen hebben een levensloop van zeker 25 jaar.

Meest gestelde vragen over zonnepanelen Scheerwolde

Wat zijn zonnepanelen

Zonnepanelen zijn panelen die door zonlicht elektriciteit opwekken. Deze elektriciteit word dan in huis gebruikt. Door dit systeem, gebruik je minder elektriciteit van Eneco bijvoorbeeld, en gebruik je meer van je eigen gratis opgewekte systeem.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig

Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt, verschilt per energieverbruik. Je kunt het berekenen door jouw jaarlijkse gebruik voor 0.85 te delen. Stel dat jij 5000 kWh aan stroom verbruikt, deel je dit door 0.85. 5000/0.84 =  5882 Wattpiek. Dus je dan heb je bijvoorbeeld bij zonnepanelen van 320 Wattpiek, 5882 / 320 = 18 – 19 zonnepanelen nodig.

Bekijk meer hierover >

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Scheerwolde

“Zonnepanelen in Scheerwolde” hebben meerdere voordelen. Je bespaart onder andere op je energiekosten, omdat de energie vanuit de zon direct door jou stekker komt, en de huidige wetgeving het Gas moet verdwijnen, en woningen een zuinigere Energielabel moeten hebben

  • Je investering verdien je tussen 4 en 7 jaar terug
  • 10 jaar garantie op jouw systeem.
  • Een zuinigere Energielabel voor de verkoop van jouw woning tegen een hogere prijs
  • Subsidie, en je betaald tijdelijk geen BTW wat binnenkort gaat veranderen.

Hoelang gaan zonnepanelen gemiddeld mee?

Ze gaan gemiddeld 25 tot 30 jaar mee.